کد خبر: 113938764
تاریخ انتشار: چهارشنبه 07 تير 1396
خانه » سایت های خبری » قاصد نیوز » با علی اکبر دهقان شهید خراسانی انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، بیشتر آشنا شوید
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

با شروع انتخابات نخستین دوره مجلس شورای اسلامی همه اقشار متعهد به خط امام یک صدا و به عنوان یک وظیفه شرعی او را برای نامزدی این کار بزرگ دعوت کردند. در اسفندماه به مجلس شورای اسلامی راه یافت و در کمیسیون آموزش وپرورش به کار نمایندگی خود پرداخت.

به گزارش چی 24 به نقل از قاصد نیوز:
با علی‌اکبر دهقان شهید خراسانی انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، بیشتر آشنا شوید

به گزارش «قاصدنیوز»، امروز سالروز انفجار تروریستی ساختمان حزب جمهوری اسلامی توسط منافقین است. در این حادثه دو خراسانی به شهادت رسیدند. یکی علی اکبر دهقان و دیگری عبدالحمید دیالمه. در ادامه با زندگی شهید علی اکبر دهقان بیشتر آشنا می‌شوید.

 

علی‌اکبر دهقاندر سال 1327 در یک خانواده متوسط کارگری که از موطن اصلی‌شان یزد به تربت‌جام مهاجرت کرده بودند متولد گردید. پس از اخذ دیپلم در همین شهر دوره سربازی را در مهرماه 1348با خدمت در آموزش‌وپرورش سپری کرد.

 

علی‌رغم رشته تحصیلی خود در مدارس راهنمایی و دبیرستان به تدریس درس تعلیمات دینی پرداخت و نیز جلسات و انجمن‌های مذهبی را اداره می‌کرد. برای همه مردم شهر یک چهره شناخته‌شده مذهبی بود و در تمام ساعات روز با انبوهی از مشتاقان که به دور او جمع بودند به اشاعه شریعت اسلام اشتغال داشت.

 

یکی از پایه‌گذاران انجمن مبارزه با بهائیت در سطح شهرستان‌های تربت‌جام، تایباد و فریمان بود. تأسیس صندوق قرض‌الحسنه المهدی تربت‌جام، تشکیل یک صندوق خیریه و تشکیل کتابخانه المهدی ازجمله دیگر اقدامات مؤثر او می‌باشد.

 

چون در شهر تربت‌جام یک محور تشکیلاتی بود؛ همیشه مورد تعقیب مقامات امنیتی رژیم پهلوی قرار داشت. در حدود سال‌های 1355 خانه‌اش مورد هجوم مأمورین قرار گرفت و او را تحت‌الحفظ به ساواک تایباد بردند ولی به علت نداشتن مدارک کافی آزاد شد.

 

 با پیروزی انقلاب فرماندهی کمیته انقلاب امام تربت‌جام را به عهده گرفت و عاشقانه وقت خود را صرف اداره این نهاد نوپای اسلامی کرد و مرجعی مورد اعتماد برای رفع مشکلات مردم شد.

 

با شروع انتخابات نخستین دوره مجلس شورای اسلامی همه اقشار متعهد به خط امام یک‌صدا و به‌عنوان یک وظیفه شرعی او را برای نامزدی این کار بزرگ دعوت کردند. در اسفندماه به مجلس شورای اسلامی راه یافت و در کمیسیون آموزش‌وپرورش به کار نمایندگی خود پرداخت.

 

سرانجام در هفتم تیرماه 1360 در انفجار حزب جمهوری اسلامی در کنار شهید مظلوم بهشتی به شهادت رسید و پیکر او پس از تشییع باشکوه در غرفه 5 صحن آزادی حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین